Benjamin Byland i Greve-målet havde en travl dag på kontoret, da holdet lørdag den 10. juni 2023 tabte 0-5 efter 0-2 ved pausen til Roskilde KFUM på Greve Stadion. Lorenzo Di Gregorio fik debut for hjemmeholdet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til de 11 spillere, der startede inde mod GVI. Benjamin Byland og Simon Budolph Olsen var med fra start på bekostning af Thomas Kullenberg Olien og Magnus Johansson.

Det blev til to hurtige mål i første halvleg efter en halv times spil. Først nettede Mathias Sjøbeck for Roskilde KFUM, og blot to minutter senere øgede Nicki Bentsen til 0-2 for gæsterne, der også havde mere at byde på efter pausen.

DEBUT OG FLERE SCORINGER

Fra anden halvlegs start kom Lorenzo Di Gregorio på banen til sin debut for Greve, da han afløste Simon Boe Nielsen, og blot en kvarter senere var der heller ikke mere spilletid til Jonas Helleberg Madsen, som gik ud til fordel for Lasse Rau-Højer.

Roskilde KFUM fik afgørende moment i kampen med 21 minutter igen. Christopher Grube Jensen scorede til 0-3 bag Benjamin Bylund, som kort tid efter kunne se Jacob Lassen og Jonathan Nygaard entrere banen i stedet for Mathias Tagø Pedersen og Frederik Antonsen.

Fem minutter før tid lukkede og slukkede Emil Ølvang håbet helt for Greve med scoringen til 0-4, og så var det kun af kosmetiske årsager, at Christopher Grube Jensen scorede i overtiden til 0-5. Kampens resultat.