Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 0-5-nederlaget til Roskilde KFUM. Greve indtager dog fortsat førstepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

De seneste mange kampe har Greve Stadion været et fort for Greve, men holdet holdt i den grad “åbent mål” i går mod Roskilde KFUM. En kamp, der blev tabt 0-5, og hvor italienske Lorenzo Di Gregorio fik debut for hjemmeholdet.

»Vi er den seneste uge gået fra den ene yderlighed til den anden. I sidste weekend spillede vi flot mod GVI og denne weekend leverede vi en gennemført ringe præstation mod Roskilde KFUM«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi havde en kollektiv off-day og lignende et hold, der var gået på sommerferie. At levere sådan et resultat på hjemmebane, hvor vi ellers er kendt for at være så stærke, er pinligt«, erkender Anton Moestrup Rasmussen med kampen på behørig afstand.

»Alt hvad der kunne gå galt, gik galt, og vi har nu en super spændende pokalkamp mod Karlslunde på onsdag, hvor vi skal revancere det lort vi lavede i går«, afrunder cheftræneren. Pokalkampen mod Karlslunde spilles onsdag klokken 19.00 på eget græs.