Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-0-sejren over Karlslunde i Pokalen, der betyder, at holdet er med, når der trækkes lod til første runde i hovedturneringen.

I starten af august spilles første runde i Pokalen, og det er med Greve med i bowleren, når der trækkes lod om modstanderne. Det blev en realitet efter Mathias Tagø Pedersens to mål i 2-0-sejren over Karlslunde i et kamp, hvor en Greve-spiller kom galt afsted.

»Vi fik, i går, givet svar på tiltale efter vores pinlige indsats i lørdags. Spillet er set bedre, men indsatsen, opofrelsen, vedholdenheden og viljen var lige præcis der den skulle være«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi måtte tænke kreativt før og under kampen i forhold til hvem der spillede hvor på banen og dette satte også sit aftryk i vores spil. Det var en helstøbt holdindsats, hvor vi leverede i det “grimme spil”«, fortsætter Greves cheftræner.

»Med sejren i går blev det tredje gang i træk vi vandt kommuneopgøret mod Karlslunde og det er vi rigtig glade for. Jeg vil også sende mine tanker til Lasse Rau-Højer, som fik et alvorligt brud på anklen i går. Jeg er sikker på at han nok skal vende stærkt tilbage«.

»Til den tilskuer, der skulle råbe hånlige ting ind til en mand, der ligger med en brækket ankel, må jeg bare sige, at det var under lavmålet og jeg håber at pågældende måske tager sin opførelse til efterretning«, påpeger Anton Moestrup Rasmussen.

»Det var pinlig optræden foran børn og unge samt ude- og hjemmefans, som godt kunne forstå alvoren af situationen«, afrunder cheftræneren, der nu kan se frem til sæsonens sidste kamp på lørdag mod Tårnby FF.