Mathias Tagø Pedersen scorede både før og efter pausen, da Greve onsdag den 14. juni 2023 vandt 2-0 over Karlslunde i femte kvalifikationsrunde forud for Pokalen, og der er dermed klar til hovedturneringen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret lidt på startformationen i forhold til weekendens kamp, og det betød, at blandt andet Jacob Lassen og Lasse Rau-Højer var med fra kampen start.

Hjemmeholdet kom bedst ud af halvlegen, idet Mathias Tagø Pedersen allerede efter et kvarter atter viste sin målnæse. Han scorede bag Patrick Christensen i Karlslunde-målet med det der skulle vise sig at være halvlegens enlige mål.

TAGØ GJORDE DET IGEN

Kasper Ingemann Olesen fik minutter i benene for første gang i et par måneder, da han kom på banen efter 55 minutter på bekostning af Jonathan Brockmann Villadsen. “Ole” kunne ti minutter senere se Mathias Tagø Pedersen score til 2-0.

Der var også spilletid til Lorenzo Di Gregorio, der afløste Lasse Rau-Højer med 20 minutter tilbage af kampen samt Mikkel Kongsted, der fik det sidste kvarter af opgøret, da Jacob Lassen havde spillet færdigt.