Sæsonens sidste kamp står for døren, når Tårnby FF og Greve mødes i morgen. Med kampstart klokken 14.00 på Vestamagers Idrætsanlæg. Med sejr “vinder” kvalifikationsspillet i Danmarksserien.

I den omvendte kamp på Greve Stadion vandt Greve 3-1 over Tårnby FF. Simon Rudolph Olsen, Anton Barlach og Lasse Rau-Højer scorede for hjemmeholdet. De førstnævnte er med igen i morgen, mens Lasse Rau-Højer er ukampdygtig med sin ankelskade.

»I morgen runder vi foråret af med sidste kamp mod Tårnby FF. Det er et fysisk stærkt hold vi møder, som helt sikkert vil udfordre os i duelspillet og spillet om anden bolde«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I forårets første kamp tog vi en flot 3-1-sejr på hjemmebane, hvor vi leverede en god præstation. Førstepladsen i puljen, som vi har pt., er stadig på spil og derfor håber og tror vi på at vi lukker og slukker sæsonen med en sejr«, afrunder Greves cheftræner.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Christian Wibe Jespersen, Kasper Ingemann Olesen, Jacob Lassen, Simon Budolph Olsen, Frederik Antonsen, Lorenzo Di Gregorio, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 2
9 nov 2024
- 14:00
Tårnby FF
- -
Greve
Danmarksserien, Pulje 2
7 sep 2024
- 13:00
Greve
- -
Tårnby FF
Danmarksserien, Pulje 1
1 apr 2024
- 14:00
Greve
0 2
Tårnby FF
Træningskampe
16 feb 2024
- 18:30
Tårnby FF
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
30 sep 2023
- 12:30
Tårnby FF
1 3
Greve