Mathias Tagø Pedersen nettede, mens Lorenzo Di Gregorio ligeledes scorede, da Greve lørdag den 17. juni 2023 vandt 1-2 over Tårnby FF i sæsonens sidste kamp og dermed sluttede på førstepladsen i kvalifikationsspillet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer. Thomas Kullenberg Olsen, Kasper Ingemann Olsen og Lorenzo Di Gregorio var med fra start på bekostning af Benjamin Bylund, Simon Budolph Olsen og Mathias Johansson.

Der var blot spillet et kvarter, da gæsterne kom foran. Mathias Tagø Pedersen viste atter målnæsen, da han ekspederede bolden ind bag Victor Michaelsen i Tårnby FF-målet. 0-1 til Greve, der havde mere at byde på i første halvleg.

Ni minutter senere fordoblede Greve målscoren i kampen. Lorenzo Di Gregorio takkede for tilladen i startelveren, da han scorede til 0-2. En scoring, der skulle blive den sidste i første halvleg, hvor Simon Boe Nielsen så gult for gæsterne.

“OLE” TAKKEDE AF

Efter 58 minutter foretog Greve deres første udskiftning, da Mathias Johansson kom på grønsværen i stedet for Frederik Antonsen. Der skulle yderligere 17 minutter inden at der yderligere blev ændret i formationen.

Simon Budolph Olsen kom på banen til sin kam nummer 25 for Greve, da han afløste Jonas Helleberg Madsen. Desuden takkede Kasper Ingemann Olesen af i Greve-trøjen, da han gav plads til Jacob Lassen i kampens sidste kvarter.

Greve måtte foretage endnu en udskiftning i slutminutterne, hvor Mikkel Kongstad kom på banen i stedet for Magnus Kock Nielsen. Foruden havde hjemmeholdet reduceret til 1-2 på en scoring af Jonas Nørremark Jensen. Kampens resultat.