Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-2-sejren over Tårnby FF i sæsonens sidste kamp i Danmarksserien, hvor Greve sluttede som nummer et i kvalifikationsspillet.

Brandvarme Mathias Tagø Pedersen scorede til 0-1, mens Lorenzo Di Gregorio nettede til 0-2 i sin bare tredje kamp for Greve. Gæsterne havde Kasper Ingemann Olesen som anfører i hans sidste kamp i den blå Greve-trøje.

»Med sejren lørdag kan vi sætte kryds ved alle bokse det her forår. Vi vandt den symbolske førsteplads, som giver godt momentum ind i den nye sæson og har derudover kvalificeret os til Pokalens hovedturnering«, siger Greves cheftræner til Greve Fodbold Statistik.

»Dertil har vi udviklet vores spil yderligere dette forår og på den måde lagt nye lag på vores spillestil. Alt i alt et mere end godkendt forår«, fortsætter Greves cheftræner, der også glædede sig over målet fra den italienske midtbanespiller Lorenzo Di Gregorio.

»Det var en iskold afslutning, som vi ser ham lave mange af til træning. Han skal stadig vænne sig til den meget fysiske Danmarksserie, men der er ingen tvivl om at vi har fået en klassespiller ind. Det bliver spændende at følge hans udvikling efter sommerpausen«.

Efter mange år i Greve-trøjen fik Kasper Ingemann Olesen 75 minutter i sin sidste kamp.

»”Ole” går på fortjent fodboldpension efter mange mange års tro tjeneste. Som anfører har Ole altid bevaret det kølige overblik, været en vigtig sparringspartner for trænerteamet og er altid gået forest i alle kampe«, påpeger Anton Moestrup Rasmussen.

»Vi siger farvel til en spiller og person med et kæmpe format. Alt det bedste fremover til “Ole”«, fortæller cheftræneren, der har afløseren klar i kulissen. En spiller, der kunne markere et bemærkelsesværdigt kampjubilæum i kampen mod Tårnby FF.

»De er vores 17-årige midtbanetalent Simon “Johnny” Olsen, der rundede 25 kampe for Greve og han tager dermed rekorden for at være den yngste til at opnå den milepæl«, oplyser Anton Moestrup Rasmussen, der giver følgende skudsmål til den unge spiller:

»”Johnny” har gået fra 0-100 i denne sæson og overrasket mange positivt over det potentiale og niveau han allerede medbringer i seniorfodbold i så ung en alder. Fremtiden på midtbanen efter “Ole” er dermed i helt trykke hænder«.