Efter planen skulle Greve have spillet den første af i alt tre træningskamp i løbet af sommeren, i morgen kl. 13.00 på Greve Stadion mod B 1908, men den kamp bliver alligevel ikke til noget.

Forud for opstarten havde Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen planlagt tre træningskampe forud for sæsonpremieren i Danmarksserien. De tre kampe bliver desværre til to, idet B 1908 har meldt afbud til lørdagens træningskamp.

»Sent torsdag aften meldte B 1908 afbud til vores træningskamp i morgen«, oplyser Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik og sætter også lidt ord på afbuddet:

»Så sent som tirsdag aften bekræftede de ellers at der var styr på kampen, men det var så før de fandt ud af at halvdelen af deres hold skulle op og høre medina på “Musik i lejet” i stedet for at spille kamp. Vi har aldrig oplevet mere amatøragtig opførelse«.

»Vi har ledt og ledt og ledt efter en erstatning men med så kort varsel er det en umulig opgave. Derfor er lørdagens kamp aflyst, hvilket skaber en kæmpe udfordring i forhold til vores planlagte opstart«, fortsætter Greves cheftræner.

»Vi spiller intern kamp i morgen og så må vi ligge hovedet i blød hvad vi kan gøre for at få opstarten til at hænge sammen alligevel. Vi er ikke kun ærgerlige, vi er stiktosset og der kommer ikke flere træningskampe mod B 1908 igen«, pointerer cheftræneren.