Greves Danmarksseriehold spiller sommerens første træningskamp, når Hellas kommer på besøg på bane 2 ved Greve Stadion i morgen formiddag. Holdet fik aflyst træningskampen i sidste weekend mod B 1908.

I sidste weekend var det meningen, at Greve skulle have spillet en træningskamp mod B 1908, der dog meldte fra til kampen i sidste øjeblik. I stedet blev det til en intern træningskamp, hvor det blev til en enkelt scoring i løbet af kampen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen har udtaget den trup, som skal forsøge at besejre Serie 1-holdet Hellas:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Benjamin Christian Lund, Christian Wibe Jespersen, Mathias Johansson, Anders Hunsballe, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Malthe Kristensen Frederik Antonsen, Lorenzo Di Gregorio, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen