Efter sejre i de to sidste kvalifikationsrunder er Greves Danmarksseriehold klar til første runde i Oddset Pokalen. Modstanderen er Nykøbing FC, der i den forgangne sæson rykkede ned i 2. division.

I næste weekenden indledes sæsonen i 2. division, men allerede i morgen aften gælder det kampen i første runde af Oddset Pokalen mod Nykøbing FC. Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen har udtaget følgende spillere:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Benjamin Christian Lund, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Malthe Kristensen, Lorenzo Di Gregorio, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen

»På papiret har vi nul til ingen chance i morgen og her kan man nu sætte den sædvanlige underdog-fortælling ind. Men vi ser lidt anderledes på det i morgen«, siger Greves cheftræner til Greve Fodbold Statistik.

»Vi glæder os til matche os imod et hold, som er vant til at spille i væsentligt højere tempo end os selv. Det bliver spændende at se hvor længe vi kan holde med i deres tempo og vi er fuldt bevidste om at vi skal spille den perfekte kamp for at have en chance«.

»Truppen ser super skarp ud efter en god opstart og vi kan i morgen virkelig nyde godt af den store bredde vi har i truppen. Vi giver alt hvad vi har og så må det bære eller briste«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.