Sæsonpremieren står for døren i Danmarksserien, når Roskilde KFUM og Greve mødes på Lillevang Idrætscenter i morgen. Med kampstart klokken 13.30. En kamp, hvor Greve skal revanchere sig efter 0-5-nederlaget i foråret.

Efter tirsdagens 1-2-nederlag til Nykøbing FC på eget græs, kan Greves Danmarksserie-hold vende blikket fuldt ud mod sæsonen i Danmarksserien. I morgen eftermiddag mødes Roskilde KFUM og Greve i sæsonens første runde i DS.

»Der er altid en helt speciel stemning til første sæsonkamp. Det bliver ofte hektiske og lidt rodet kampe med en god underholdningsværdi«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi går ind i kampen med en god opstart i benene. Vi er næsten skadesfrie og fysisk viste vores data på drengene i tirsdags mod Nykøbing, at de er der hvor de skal være«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen

»Selvom vi tabte 2-1 i tirsdags, var det en positiv oplevelse med en meget flot præstation, som forhåbentlig giver os et godt momentum i morgen. Vi er super tilfredse med at vi formåede i anden halvleg mod Nykøbing at have initiativet på bolden og spille uden at gå på kompromis med vores spillestil«, afrunder Greves cheftræner.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Frederik Worsøe – Benjamin Christian Lynge Lund, Tobias Siig, Anders Hunsballe, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Malthe Kristensen, Lorenzo Di Gregorio, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 2
9 nov 2024
- 14:00
Tårnby FF
- -
Greve
Danmarksserien, Pulje 2
7 sep 2024
- 13:00
Greve
- -
Tårnby FF
Danmarksserien, Pulje 1
1 apr 2024
- 14:00
Greve
0 2
Tårnby FF
Træningskampe
16 feb 2024
- 18:30
Tårnby FF
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
30 sep 2023
- 12:30
Tårnby FF
1 3
Greve