Benjamin Christian Lynge Lund fik debut for Greve, da holdet lørdag den 12. august 2023 tabte 1-0 til Roskilde KFUM efter 0-0 ved pausen på Lillevang Idrætscenter i sæsonpremieren i Danmarksserien.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde udover Benjamin Christian Lynge Lund også Anders Vibe Kjøller med i startelveren. Midtbanespillerens første kamp siden hjemkomsten til Greve.

Det blev ikke til scoring i løbet af de første 45 minutter, hvor Greves Mathias Tagø Pedersen fik en advarsel. Den ene af i alt tre advarsel til gæsterne.

SEN SCORING

Efter 63 minutter foretog Anton Moestrup Rasmussen gæsterne første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Oliver Skjold Larsen og han blev afløst af Anders Hunsballe, der kunne se Simon Boe Nielsen indkassere et gult kort tre minutter senere.

I løbet af fem minuter fra det 73. til 78. minut kom de resterende fire udskiftninger fra Greve. Først kom Lorenzo Di Gregorio på banen i stedet for Mathias Tagø Pedersen og herefter fulgte en tredobbelt udskiftning. Jonas Helleberg Madsen, Anders Vibe Kjøller og Simon Boe Nielsen forlod banen til fordel for Simon Budolph Olsen, Anton Barlach samt Malthe Kristensen.

Med tre minutter tilbage af kampen faldt opgørets enlige scoring, da Nicki Bentsen nettede for Roskilde KFUM til 1-0, kampens resultat. I slutminutter var der også en advarsel til Greves Anders Hunsballe.