Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-1-remiset mod Gørslev. Det blev en kamp med en debutant i målet samt en længerevarende skade til en forsvarsspiller.

Det blev til sæsonens fjerde scoring for Mathias Tagø Pedersen, da han fik bragt balance i regnskabet mod Gørslev. Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ser tilbage på en kamp, hvor en 17-årige spiller debuterede på seniorniveau.

»Det var en benhård omgang i Gørslev. Vi havde skruet på nogle taktiske ting op til kampen, men som vi må erkende efter 20 minutter slet ikke fungerede«, siger Greves cheftræner til Greve Fodbold Statistik.

»Det betød, at vi startede kampen på hælene og var fortjent bagud indtil vi fik justeret tingene tilbage til de vante aftaler midt i første halvleg. Derfra blev det en meget intens kamp med en masse frispark, mange omstillinger på omstillinger og generelt med et godkendt udtryk fra vores side«.

»Vi var i anden halvleg oppe i gear i vores pres selvom vores flow i spillet med bold ikke var som det plejede. Der var ingen af holdene, der kunne brokke sig over uafgjort og Gørslev er uden tvivl et hold med et vist momentum lige nu her og med en markant forstærket trup i forhold til sidste sæson«.

Selvom Greve fik et point med hjem, så var det alligevel en dyr kamp for gæsterne.

»På skadesfronten var kampen dyr. Jon (Jonathan Brockmann Villadsen – red.) gik ud med en baglårsskade og Siig brækkede foden. Især til Siig skal der lyde et stort god bedring herfra. Man kan undre sig over dommerlinjen i kampen, hvor der aldrig rigtig blev sat ind overfor for flere voldsomme tacklinger«, påpeger Anton Moestrup Rasmussen.

»Vi var selv involverede i nogle af dem, men det passede klart Gørslev bedst at få fripas til at spille med musklerne i duellerne«, fortæller cheftræneren, der kunne give debut i målet til Frederik Hugo Worsøe.

»Det, der skal fremhæves efter sådan en kamp, er det arbejde der bliver lavet i vores ungdomsafdeling. Vi stillede til start med en 17-årig debutant på mål i form af Fredrik Worsøe, som løste sin opgave upåklageligt og med flot ro«, synes Anton Moestrup Rasmussen.

»Han er første spiller fra årgang 2006, der får officiel debut. Derudover leverede 17-årige Simon “Johnny” Budolph Olsen en man of the match præstation over 90 minutter og ligner allerede nu en rutineret seniorspiller, som går ind i sin anden sæson på herresenior trods sin unge alder«.

»Det er for mig det Greve Fodbold kan. Vi kan altid være sikre på en sikker forsyning af spillere fra ungdomsafdelingen, som kan gå ind og bidrage på seniorniveau. Det sådan noget, der binder klubben sammen, og det er et skulderklap til alle, der arbejder med vores unge mennesker i klubben«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.