Mathias Tagø Pedersen kom atter på måltavlen for Greve, da holdet fredag den 18. august 2023 fik 1-1-remis mod Gørslev efter 1-0 ved pausen på Gørslev Stadion i Danmarksserien.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde en debutant med i startelveren, idet Thomas Kullenberg Olsen ikke var helt klar efter sit skade forleden. Det betød, at Frederik Hugo Worsøe fik debut mellem stængerne.

Det blev dog ikke starten på den debut, som målmanden havde håbet på inden kampen. Allerede efter fire minutter måtte den 17-årige keeper se sig passeret, da Karlo Trklja scorede for hjemmeholdet. 1-0, stillingen ved pausen.

MÅL OG SKADE

Tre minutter inden pausen havde Tobias Siig afløst Jonathan Brockmann Villadsen, og efter 13 minutters spil af anden halvleg kom Jonas Hellebjerg Madsen på banen til sin kamp nummer 100. Han afløste Anders Hunsballe.

Efter en times spil fik Greve bragt balance i regnskabet, da Mathias Tagø Pedersen scorede til 1-1. Det skulle senerehen vise sig at bliver halvlegens sidste scoring for Greve, der med 20 minutter igen måtte bruge deres tredje udskiftning.

Tobias Siig brækkede anklen og det betød, at han ikke kunne spille kampen til ende. I stedet kom Oliver Skjold Larsen på banen, og han måtte i overtid indkassere gæsterne tredje advarsel. De to øvrige tilfaldt Jonas Helleberg Madsen og Anders Vibe Kjøller.