Sæsonens tredje kamp afvikles i morgen, når Herlev kommer på besøg på Greve Stadion med kick-off klokken 13.00. Greve har indledt 2023/24-sæsonen med uafgjort og nederlag, og jagter således første sejr i sæsonen.

Sidste fredag spillede Greve 1-1 mod Gørslev i en kamp, der blev særdeles dyr for Greve, hvor Mathias Tagø Pedersen stod for Greves scoring. Forsvarsspilleren Tobias Siig blev skadet i anklen og er ukampdygtig i et stykke tid.

»Endelig på hjemmebane. Vi glæder os til at komme igang på eget græs efter to besværlige udebane kampe i sæsonens start«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I begge kampe har vores præstation været godkendt set over 90 minutter, men vi håber at vi i morgen endelig også kan få skarphed i modstanderens felt med ind. Det har været den helt store mangelvare hidtil«, afrunder Greves cheftræner.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Frederik Hugo Worsøe – Benjamin Christian Lynge Lund, Christian Wibe Jespersen, Anders Hunsballe, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Lorenzo Di Gregorio, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Nygaard, Oliver Skjold Larsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
28 okt 2023
- 14:00
Herlev
1 2
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
26 aug 2023
- 13:00
Greve
1 3
Herlev
Danmarksserien, Pulje 2
17 apr 2021
- 13:00
Greve
0 3
Herlev
Danmarksserien, Pulje 2
10 okt 2020
- 14:00
Herlev
0 2
Greve
Træningskampe
15 feb 2020
- 13:00
Herlev
1 2
Greve