Mathias Tagø Pedersen fortsatte med at vise sin målnæse for Greve, da holdet lørdag den 26. august 2023 tabte 1-3 efter 1-2 ved pausen til Herlev på Greve Stadion, i sæsonens tredje kamp.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen måtte foretage fire ændringer i forhold til de 11 spillere, der startede inde mod Gørslev. Det betød, at Thomas Kullenberg Olsen, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen og Oliver Skjord Larsen startede inde.

Gæsterne fik en drømmestart efter tre minutter, da Frederik Oliver Jørgensen nettede bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Det skete efter assist fra Jeppe Arnesen, og der var mere tilbage i sidstnævnte.

Blot seks minutter senere fordoblede Herlev deres score i kampen. Med Jeppe Arnesen på ny i oplæggerens rolle, da Carl Kristensen fik netmaskerne til at blafre bag Greves målmand. 0-2 til Herlev.

REDUCERING AF TOPSCOREREN

Mathias Tagø Pedersen har scoret i både pokalkampe og i turneringen i starten af sæsonen og det blev også til scoring mod Herlev. Den kom efter lidt over en halv time, da Greves topscorer nettede bag Rodi Celik Moazzeni i Herlev-målet.

Det blev halvlegens sidste scoring, inden pausen, hvori Greve foretog kampens første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Magnus Johansson, og det betød, at Benjamin Christian Lynge Lund kom på banen i stedet for.

Kort efter pausen fik gæsterne atter netmaskerne til blafre. Det blev indskiftede Søren Bech Jensen, der scorede kampens sidste mål til 1-3 i en halvleg, hvor Lorenzo Di Gregorio og Victor Lundt Balling også kom på grønsværen for Greve.