Greve jagter fortsat sæsonens første sejr i sæsonen, når holdet i morgen middag gæster Allerød i Allerød Idrætspark. Med kick-off klokken 13.30, når dommer Frederik Feldborg fløjter kampen i gang.

Allerød har vundet to ud af de første tre kampe, men det for Greves vedkommende blot er blevet til en point i sæsonindledningen. Mathias Tagø Pedersen har været skarp med to scoringer, i de første kampe i landets femtebedste række.

»Det er så simpelt hvad vi har manglet de første tre kampe: vores bundniveau skal være højre på individuelt plan og vores skarphed i modstanderens felt har manglet gevaldigt«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Mellem felterne har vi spillet flot, men fodbold afgøres, som bekendt, i felterne. Vi har delt alt alt for mange gaver ud i starten af sæsonen og det er tid til at råde bod på det i morgen mod Allerød«, fortsætter Greves cheftræner.

»Forberedelserne har været tæt på optimale så nu er det et simpelt spørgsmål om at få fundet vores “killerinstinkt” og effektivt frem i morgen«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Frederik Hugo Worsøe – Benjamin Christian Lynge Lund, Anders Hunsballe, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Frederik Antonsen, Lorenzo Di Gregorio, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Anton Barlach og Mathias Tagø Pedersen.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
4 nov 2023
- 13:00
Greve
3 2
Allerød
Danmarksserien, Pulje 1
2 sep 2023
- 13:30
Allerød
3 1
Greve
Træningskampe
5 aug 2023
- 13:00
Greve
1 2
Allerød
Træningskampe
4 mar 2023
- 13:00
Allerød
0 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
21 maj 2022
- 13:00
Allerød
2 2
Greve