Mathias Tagø Pedersen scorede for tredje kamp i træk for Greve, da holdet lørdag den 2. september 2023 tabte 3-1 efter samme cifre ved pausen til Allerød i Allerød Idrætspark. Greve er dermed fortsat uden sejr i sæsonen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til de 11 spillere, der startede inde mod Herlev. Det betød, at Benjamin Christian Lynge Lund og Jonathan Brockmann Villadsen afløste Simon Budolph Olsen og Magnus Johansson.

I en livlig første halvleg kom hjemmeholdet foran 1-0 efter blot 16 minutters spil, da Ashab Mukudajev scorede bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Det skete med assist fra Oliver Gribe Jensen, som også var med i Allerøds andet mål.

Efter lidt over en halv time var det med Oliver Griebe Jensen i målscorens rolle for Allerød, mens Bünyamin Topal stod for assisten. 2-0 til Allerød, og der var mere tilbage i hjemmeholdet kort tid efter.

2-0 blev til 3-0, da Ashab Mukadajev scorede for anden gang i kampen. Denne gang med assist fra Oscar Dargis. Det blev halvlegens sidste scoring for hjemmeholdet, men Greve ville også være med før pausen.

For tredje kamp i træk kom Mathias Tagø Pedersen på måltavlen. Det skete med seks minutter til pausen, da Frederik Rej-Rosenqvist blev passeret i Allerød-målet. Det var sæsonens sjette mål med tre i Danmarksserien og tre i pokalen.

INGEN MÅL EFTER PAUSEN

Det blev ikke til scoring efter pausen, hvor Greve sendte Frederik Antonsen i kamp i stedet for Mathias Tagø Pedersen efter 54 minutter. Ti minutter senere blev Oliver Skjold Larsen og Jonas Helleberg Madsen udskiftet med Anders Hunsballe og Simon Budolph Olsen.

Med 19 minutter tilbage af kampen blev der også spilletid til Lorenzo Di Gregorio, da han afløste Anton Barlach. Det var også Lorenzo Di Gregorio, der fik gæsternes enlige gule kort langt inde i dommerens overtid.