Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 3-1-nederlaget til Allerød, der betyder, at Greve fortsat er uden sejr i sæsonen 2023/24 i Danmarksserien.

Et point i fire kampe. Det er det foreløbige facit for Greves Danmarksseriehold efter 3-1-nederlaget til Allerød i weekenden. I en kamp, hvor Mathias Tagø Pedersen scorede for Greve for tredje kamp i træk.

»Det er op ad bakke for tiden. De fejl vi begår de bliver straffet benhårdt og vi har især på individuelt niveau lavet flere fejl i de første fire kampe af denne sæson end vi nærmest har de seneste tre sæsoner til sammen«, siger Greves cheftræner til Greve Fodbold Statistik.

»Vores modstander griber os an på en anderledes måde end vi har været vant til med et mere direkte og fysisk spil og dette har vi ikke håndteret godt nok«, erkender Anton Moestrup Rasmussen.

»Spilovertaget i forhold til boldbesiddelse har ikke manglet, men vi må også bare erkende alt vi slet ikke får udnyttet dette spilovertag til at lave chancer og de chancer vi skaber har vi som regel brændt«, påpeger cheftræneren.

»For ofte har vi efter kampene her i starten stået tilbage som de naive og de andre som de kloge«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen, der ved at det kræver hårdt arbejde fra spillerne for at komme tilbage på sporet.

»Det nytter ikke noget at stå og tude og gemme sig bag skader og lignende, det er bare om at få arbejdshandskerne på og holde fast i de ting der fungerer samtidig med at vi får stoppet den defensive blødning fra de seneste to kampe«.

»Vi går nu lidt back to basic, reducerer kompleksiteten i spillestilsopgaverne og forsøger at skabe et anderledes kampbillede på lørdag. Det handler om ikke igen at ende med et stort, men ufarligt spilovertag«.

»Situationen minder lidt om den samme situation vi stod i for et år siden hvor vi tabte 6-1 til Brønshøj i fjerde kamp og var godt grundig til grin. Her bevarede vi roen og arbejdede os stille og roligt ud af formkrisen«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.