Et point i fire kampe. Det er det foreløbige facit for Greves Danmarksseriehold, inden at holdet løber på banen til kampen mod Sundby i morgen. Med kick-off klokken 13.00 på Greve Stadion.

1-1-remiset mod Gørslev har været den eneste pointgivende kampe i sæsonen 2023/24 for Greve. Lørdagens modstander Sundby er kommet bedre fra land og har således seks points for de første kampe i landets femtebedste række.

»Vi arbejder videre på at få vendt den hidtige resultatmæssige skuffelse i morgen«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det bliver en kamp, hvor vi forhåbentligt bliver tydelig i de dyder der har kendetegnet os igennem tre år og som skal give et andet kampbillede end de forgangne kampe«.

»Vi kan glæde os over at der er plads i truppen til Sebastian “Jobbe” Kjær, som har været rigtig godt kørende for vores U/19-hold de seneste måneder. Vi må se om det kan blive til en debut i morgen«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

TRUPPEN

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Benjamin Christian Lynge Lund, Christian Wibe Jespersen, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Sebastian Fuchs Kjær, Frederik Antonsen, Lorenzo Di Gregorio, Magnus Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Skjold Larsen, Mathias Johansson, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach og Nicolai Diaz.

SENESTE INDBYRDES KAMPE

Danmarksserien, Pulje 1
11 nov 2023
- 15:00
Sundby
1 0
Greve
Danmarksserien, Pulje 1
9 sep 2023
- 13:00
Greve
2 3
Sundby
Træningskampe
21 jan 2023
- 14:00
Greve
0 2
Sundby
Træningskampe
5 feb 2022
- 14:00
Greve
2 0
Sundby