Anders Vibe Kjøller og Benjamin Christian Lynge Lund kom begge på måltavlen for Greve, da holdet lørdag den 9. september tabte 2-3 til Sundby efter 1-1 ved pausen på Greve Stadion. Det var hjemmeholdets fjerde nederlag i sæsonen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer i forhold til Allerød-kampen. Simon Budolph Olsen, Frederik Antonsen og Lorenzo Di Gregorio var med fra start i stedet for Oliver Skjold Larsen, Simon Boe Nielsen og Mathias Tagø Pedersen.

Det var gæsterne, som bragte sig foran 0-1 omkring midtvejs i første halvleg. Sundbys Emil Street Lundqvist passerede Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Scoringen slog dog ikke hjemmeholdet ud af kurs.

Efter 33 minutter blev der bragt balance i regnskabet. Anders Wibe Kjøller blev noteret for sin ottende scoring i sin tid i Greve-trøjen, da han ekspederede læderet ind bag Magnus Madvig Hanen i Sundby-målet. 1-1, stillingen ved pausen.

UDSKIFTNING I MÅLET OG SCORING

Anden halvleg var kun otte minutter gammel, da hjemmeholdet blev tvunget til at skifte ud på målmandsposten. Det betød, at Benjamin Bylund kom på banen til sin 11. kamp for Greve i stedet for Thomas Kullenberg Olsen.

Benjamin Christian Lynge Lund bragte tro på sæsonens første sejr efter 63 mimutter, da han scorede til 2-1. Hans første scoring for Greve. Kort forinden var Nicolai Diaz kommet på grønsværen på bekostning af Simon Budolph Olsen.

Hjemmeholdet brugte deres sidste udskiftninger med 17 minutter tilbage af kampen. Der var ikke mere spilletid for Frederik Antonsen og Mathias Johansen, og det betød, at Oliver Skjold Larsen og Victor Lundt Balling kom på banen i stedet for.

FRA SEJR TIL NEDERLAG

Det lignede Greve-sejr med ti minutter igen, mens Sundby ville det anderledes. Først fik indskiftede Lukas Sssemanda bragt balance i regnskabet med ni minutter tilbage, og bare fire minutter senere ligeledes indskiftede Gustav Street Lundqvist sejrsmålet for gæsterne.

Med sæsonens fjerde nederlag er Greve dermed fortsat næstsidst i landets femtebedste række, inden holdets næste kamp. Førstkommende fredag den 15. september, hvor Næstveds andethold byder inden for. Med kick-off klokken 19.00.