Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-3-sejren over Tårnby FF på Vestamager Idrætsanlæg i lørdags. Det var anden sejr i træk for Danmarksserie-klubben.

Det var trioen Simon Boe Nielsen, Anton Barlach og Benjamin Christian Lynge Lund, som scorede målene for Greve. Det var anden kamp i træk, at Anton Barlach scorede, og i alt har midtbanespilleren nettet 15 gange i den blå trøje.

»Vi var godt tilfreds med at vi kunne fortsætte de lovende takter vi viste i sidste weekend mod AB Tårnby«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på afstand og fortsætter:

»Holdet spillede kampen snorlige efter vores gameplan og vi havde på mange måder genopfundet os selv. En tandløs offensiv var blevet erstattet af et direkte udtryk med bolden og en sejlende defensiv er restruktureret så vi lignede os selv igen«.

»Vi har en kæmpe opgave foran os, når Brønshøj med deres stjernebesatte hold ligger vejen forbi, men vi ved også at vi har fundet en opskrift, der virker for os lige p.t. så vi tror på at vi mod alle odds kan holde den gode stime i live på lørdag«, afrunder cheftræneren.