Sebastian Fuchs Kjær fik debut for Greve, da holdet lørdag den 7. oktober 2023 tabte 0-2 til Brønshøj efter 0-0 ved pausen på Greve Stadion. Det var hjemmeholdets sjette nederlag i sæsonen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget fire ændringer i forhold til Tårnby FF-kampen. Anders Hunsballe, Lorenzo Di Gregorio, Magnus Johansson og Victor Lundt Balling var med fra start i stedet for Benjamin Christian Lynge Lund, Oliver Skjold Larsen, Magnus Kock Nielsen og Nicolai Diaz.

Det blev en forholdsvis stille første halvleg, hvor Thobias Henriksen i Greve-målet og Lucas-Chang Andersen i Brønshøj-målet sørgede for en målløs kamp inden pausen.

STRAFFESPARK OG MÅL

Anden halvleg var knap syv minutter gammel, da hjemmeholdet begik straffespark. Gæsternes Alexandar Lazarevic svigtede ikke holdkammeraterne og scorede til 0-1. I forbindelse med staffesparket fik Thobias Henriksen kampens første gule kort.

Greve foretog kampens første udskiftning ti minutter inde i halvlegen, da Nicolai Diaz afløste Lorenzo Di Gregorio, og yderligere ti minutter senere var det tid til en dobbeltudskiftning. Christian Wibe Jespersen og Simon Budolph Olsen kom på banen på bekostning af Jonas Helleberg Madsen og Frederik Antonsen.

DEBUT TIL U/19-SPILLER

I kampens slutminutter blev 18-årige Sebastian Fuchs Kjær indskiftet på midtbanen i stedet for Anders Hunsballe. Det var U/19-spillerens første kamp for Greves bedste mandskab i Danmarksserien.

Forinden den sidste udskiftning havde først Jonathan Brockmann Villadsen og sidenhen Magnus Johansson fået gult for hjemmeholdet, der nu kan se frem til næste weekends kamp mod Roskilde KFUM. På Greve Stadion på lørdag med kick-off klokken 13.00.