Greve måtte spille de sidste 33 minutter med 10 mand efter Magnus Johanssons udvisning, da holdet lørdag den 14. oktober 2023 tabte 0-2 til Roskilde KFUM efter 0-0 ved pausen på Greve Stadion. Det var sæsonen syvende nederlag.

Hjemmeholdets cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til Brønshøj-kampen. Benjamin Christian Lynge Lund og Magnus Kock Nielsen var med fra start på bekostning af Lorenzo Di Gregorio og Victor Lundt Balling.

Fem minutter før pausen ramte Magnus Koch Nielsen bolden med armen, og dommeren dømte straffespark. Christopher Grube Jensen eksekverede uden problemer fra 11-meter-pletten. 0-1 til Roskilde KFUM.

Kort før pausen foretog Greve deres første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Anders Vibe Kjøller og i stedet kom Simon Budolph Olsen på banen for hjemmeholdet, der tidligere i halvlegen havde fået gult til Jonas Hellebjerg Madsen.

FRA 11 TIL 10 MAND PÅ BANEN

12 minutter inde i anden halvleg begik Magnus Johansson frispark, og takserede kampens dommer Alexander Mygind Dreyer til et direkte rødt kort. Hjemmeholdet måtte dermed spille resten af kampen med 10 mand på banen.

Nogle minutter senere kom Oliver Skjold Larsen på banen i stedet for Benjamin Christian Lynge Lund og sidstnævnte kunne få minutter senere se Snorre Espersen scorede gæsternes andet mål. 0-2 til Roskilde KFUM.

Der var også spilletid til Nicolai Diaz de sidste 11 minutter, hvor han afløste Frederik Antonsen. Nicolai Diaz var en af tre Greve-spillere, der i sidste minutter så gult. De to øvrige var Magnus Koch Nielsen og Anders Wibe Kjøller.

14 okt 2023-13:00
Pausestilling: 0-1
Greve
0
Roskilde KFUM
2
Slut
Alexander Mygind Dreyer
Kort
57'
Gult kort
89'
90'
Holdopstillinger