Magnus Johansson er tildelt to spilledages karantæne efter sit røde kort, mens Jonas Helleberg Madsen er tildelt en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod Roskilde KFUM. Spillerne kan dermed ude i hjemmekampen mod Gørslev.

Greve må undvære både Magnus Johansson og Jonas Helleberg Madsen, når holdet lørdag den 21. oktober 2023 møder Gørslev på Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af deres røde respektive gule kort mod Roskilde KFUM.

Med de røde kort har Magnus Johansson nu 44 karantænepoint, mens Jonas Helleberg Madsen er på 22. Det betyder to respektive en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.