For ottende gang i efterårssæsonen måtte Greve forlade grønsværen uden point på kontoen, da holdet lørdag den 21. oktober 2023 tabte 0-1 til Gørslev efter samme cifre ved pausen på Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på tre pladser i forhold til Roskilde KFUM-kampen. De to karantæneramte Magnus Johansson og Jonas Helleberg Madsen samt Anders Hunsballe blev afløst af trioen Simon Rudolph Olsen, Oliver Skjold Larsen og Mathias Johansson.

Kampens enlige mål faldt efter 18 minutters spil, da gæsternes Zakarias Rahbek ekspederede bolden ind bag Thobias Henriksen i Greve-målet.

En enkelt Greve-spiller blev noteret i dommerens bog. Det var Frederik Antonsen, der indkasserede en advarsel ti minutter inde i anden halvleg.

Der var også spilletid til Christian Wibe Jespersen, Anders Hunsballe, Lorenzo Di Gregorio, Jonathan Nygaard og Victor Lundt Balling, der kom på grønsværen i anden halvleg på bekostning af Benjamin Christian Lynge Lund, Anders Vibe Kjøller, Simon Budolph Olsen, Frederik Antonsen og Mathias Johansson.