Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter lørdagens 1-2-sejr over Herlev på Herlev Stadion. En kamp, hvor Christian Wibe Jespersen scorede sit første mål for Greves Danmarksserienhold.

Det blev til sæsonens tredje sejr, da Greve formåede at vende 1-0 til 1-2 i lørdagens kamp mod Herlev. Udover Christian Wibe Jespersen, kom Simon Boe Nielsen også på tavlen for gæsterne, der nu har 10 point for 12 kampe.

»Vi gik til pause med et kampbillede, der lignede det vi har set så ofte før i denne sæson. Massere af boldbesiddelse til Greve, tandløs offensiv og en modstander, der straffede os iskoldt på en pasningsfejl«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi er efterhånden nærmest imune overfor at komme bagud, da vi desværre har prøvet det så mange gange denne sæson. Vi kunne have begravet os selv i dag, men drengene valgte det anderledes«.

»Anden halvleg stod der Greve på det hele, og indenfor 17 minutter, var resultatet vendt på hovedet. Sikke en gejst, sikke en moral og hvor er det bare nogle seje drenge«, sammenfatter Greves cheftræner, der stod i spidsen for holdet for 97. gang.

»Vi så i anden halvleg endelig et hold med selvtillid og som var direkte i spillet på sidste tredjedel, hvilket gav os en fuldt fortjent sejr. Mathias Johansson spiller måske sin bedste halvleg i sin Greve-tid samtidig med at “Wibe” får hakket sin første kasse ind i DS«.

»Wibe (Christian Wibe Jespersen – red.) har knoklet og knoklet for dette mål. At se en egen avls knægt, som jeg trænede første gang, da han var 13 år, gå ind i start-eleveren, og få succes, er sgu sejt«, synes Anton Moestrup Rasmussen.

»”Johnny” satte i anden halvleg standarden for hvordan tacklinger skal laves og så er det også værd at nævne at vores “Grand old man” Christian Larsson gik ind det sidste kvarter og spillede med en rutine, der gjorde, at vi stille og roligt kunne køre de tre point hjem«.

»Der skal flere point på kontoen og vi har stadigvæk et stort efterslæb, men vi viste, at vi var i live i går«, afrunder Greves cheftræner, der nu kan se frem til kommende lørdags kamp mod Allerød, der spilles på Greve Stadion med kampstart klokken 13.00.