Anders Vibe Kjøller og Anders Hunsballe fik vendt 1-2 til 3-2 i anden halvleg, mens Nicolai Diaz også kom på måltavlen, da Greve lørdag den 4. november 2023 vandt 3-2 over Allerød på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer i forhold til Herlev-kampen. Anders Hunsballe, Simon Budolph Olsen og Nicolai Diaz startede inde til fordel for Jonas Helleberg Madsen, Mathias Johansson og Simon Boe Nielsen.

Hjemmeholdet fik en drømmestart allerede i det tredje minut, da Nicolai Diaz ekspederede læderet ind bag Frederik Rej-Rosenqvist i Allerød-målet. 1-0 til Greve, men gæsterne lod sig ikke slå ud af det hurtige føringsmål.

Blot fem minutter senere kom der balance i regnskabet. Allerøds Nikolaj Reinholdt have fik udlignet til 1-1. En scoring, der senere skulle vise sig at være den sidste, inden at de to hold gik til pause efter de første 45 minutter.

Fra 1-2 til 3-2

Lidt over et kvarter efter pausen måtte Thobias Henriksen atter se sig passeret i Greve-målet. Ashab Mukadajev fik scoret til 1-2, og det gav bange anelser hos hjemmeholdet, men holdet lod sig på inden måde slå ud af. Tværtimod.

Seks minutter efter kampens tredje mål fik Greve frispark. Anders Vibe Kjøller blev sat til at sparke, og han svigtede ikke holdkammeraterne. 2-2, og det gav blod på tanden hos Greve, og det lykkedes atter at få netmaskerne til at blafre.

Bare to minutter efter det udlignende mål, havde Greve på ny muligheden for scoring. Anders Hunsballe blev manden, der kunne kalde sig matchvinder efter kampen. Med scoringen til 3-2, idet det ikke blev til flere scoringer.

Greve gav også spilletid mod slutningen til Christian Buch Larsson, Lorenzo Di Gregorio, Victor Lundt Balling og Mathias Johansson, der afløste Anders Vibe Kjøller, Anton Barlach, Frederik Antonsen og Nicolai Diaz.