Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter lørdagens 3-2-sejr over Allerød på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. En kamp, hvor Nicolai Diaz, Anders Vibe Kjøller og Anders Hunsballe scorede.

Som tilfældet var i sidste uge, så lykkedes det også at vende et nederlag til en sejr mod Allerød. Det var bange anelser, da gæsterne scorede til 1-2 efter pausen, men to hurtige Greve-scoringer fik vendt om på slutresultatet til hjemmeholdets fordel.

»Vi mødte i går (lørdag – red.) et af rækkens stærkeste hold. Fysik, fart og afklarethed kendetegner Allerød. De har nu igennem mange sæsoner været en evig svær og bøvlet modstander at spille imod«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi kom foran 1-0 på et flot indlæg af Frederik Antonsen, som Nicolaj Diaz styrede iskoldt over i det lange hjørne. Glæden varede kort, da Allerøds Ashab Mukudajev headede et indlæg flot ind«, fortsætter Greves cheftræner, som gerne have set straffesparket.

»Kampen vurderer vi derfra meget lige selvom vi mente vi blev snydt for et straffespark lige omkring pausefløjtet«, sammenfatter Anton Moestrup Rasmussen kampens første 45 minutter, men det blev endnu bedre i anden halvleg.

»Vi startede anden halvleg godt og følte vi satte os på kampen, da selvsamme Mukudajev trykkede bolden i vores kasse fra 25 meter. Imponerende mål og et af de bedre vi har set. Bagud 1-2 som bundhold er altid en mundfuld, men drengene beholdt overblik og fokus«.

»Vi lagde et kæmpe tryk på Allerød og ramte overliggeren to gange indenfor tre minutter. Vi fik frispark på kanten af feltet og “AK” (Anders Vibe Kjøller – red.) viser bare klasse her og smed bolden op i krogen til 2-2«, smiler cheftræneren for Greves DS-hold.

»Herfra var det kun Greve på banen og få minutter senere leverede “AK” en genialitet af en chipbold inde i feltet til Huns (Anders Hunsballe -red.), som kanonerede bolden ind til 3-2. Herfra blev det aldrig rigtig spændende, da drengene formåede at sætte sig på kampen«.

»Det var anden kamp i træk, at vi vendte et truende nederlag til sejr som bundhold. Det er en vild præstation og i går endda mod det vi vurderer til at være rækkens mest afklaret og til tider bedst spillende hold«, synes Anton Moestrup Rasmussen.

»Vi er stolte, vi er glade, men vi er fuldt bevidste om at det vi har leveret i efteråret stadigvæk er for dårligt og at vi afdrager på en gæld vi har sat os selv i, mener cheftræneren, inden han afrunder:

»Jeg har mange jeg vil fremhæve. AK allerede nævnt, men derudover er Huns et kæmpe aktiv centralt, Johnny og Wibe bare totalt sammenspillet i højre siden og Nicolai Diaz en snu ræv i sine dybe løb. Coach er glad, men vi mangler stadigvæk point. Vi er i live«.