Anton Barlach har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort i kampen mod Allerød. Midtbanespilleren misser dermed efterårssæsonens sidste kamp, lørdag den 11. november, hvor Greve møder Sundby på Kløvermarkens Idrætsanlæg.

Greve må undvære midtbanespilleren Anton Barlach, når holdet lørdag den 11. november 2023 møder Sundby i efterårssæsonens sidste kamp på Kløvermarkens Idrætsanlæg. Med kick-off klokken 15.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Allerød.

Med det gule kort har Anton Barlach sammenlagt 20 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.