Det blev sæsonens niende nederlag, da Greve lørdag den 11. november 2023 tabte 1-0 til Sundby på Kløvermarkens Idrætsanlæg efter 0-0 med pausen. Dermed overvintrer Greve på niendepladsen i rækken.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde blot foretaget en enkelt ændring i forhold til kampen mod Allerød, da Simon Boe Nielsen afløste karantæneramte Anton Barlach i startopstillingen.

Det blev en første halvleg uden scoring fra nogen af holdene, men allerede i pausen foretog gæsterne kampens første udskiftning, da Mathias Johansson kom på grønsværen, hvor han afløste Frederik Antonsen.

SCORING TIL SLUT

Med et kvarter tilbage af kampen kom Victor Lundt Balling også på banen i stedet for Nicolai Diaz, mens Anders Vibe Kjøller ikke fik mere spilletid otte minutter senere. I hans sted kom Christian Buch Larsson på banen.

Det lignede et enkelt point til Greve mod slutningen af kampen, men hjemmeholdet ville det anderledes, da Magnus Krogh Hansen passerede Thobias Henriksen i Greve-målet. 1-0 til Sundby. Kampens resultat.