Greve har frem mod forårssæsonen i landets femte bedste række fået tilgang af tre nye spillere. De alle har været med i opstarten og i de første træningskampe, hvor de også har gjort sig bemærket.

Rasmus Thomsen har skiftet den grønne Avarta-trøje ud med den blå Greve-trøje. Han har været med i samtlige fire træningskamp i opstarten, og det er blevet til en enkelt mål i opstarten, da Greve vandt 3-0 over Karlslunde på eget græs.

»Det er en spiller vi har fulgt i en del år. Første gang vi lagde mærke til ham (Rasmus Thomsen – red.) var som U/19-spiller, og da vi fik chancen for at tilknytte ham til holdet, var vi ikke i tvivl«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Han passer rigtig godt ind i vores måde at spille på og vi får her en rendyrket kantspiller med fart og teknisk snilde, som både kan afslutte selv eller sætte sine holdkammerater op«, lyder skudsmålet fra Greves cheftræner.

Fra AB kommer Joakim Nannberg Schousboe, der har spillet ungdomsfodbold i samme klub samt i Hvidovre. En høj angriber, der har været med i tre af kampene i opstarten. Det blev til to scoringer i 3-0-sejren over Karlslunde.

»Joakim er en ung spiller, som kommer fra ABs U/19-hold. Han er en kæmpe stor, men samtidig hurtig og bevægelig “9’er”, som allerede med sine to “kasser” i træningskampen mod Karlslunde beviste at der er krummer i ham, synes cheftræneren.

»Den unge mand skal bruge noget tilvænningstid, men det går med hastige skridt den rigtige vej og potentialet er uden tvivl enormt«, synes Anton Moestrup Rasmussen om den blot 18-årige angriber.

Endnu en angriber er blevet tilknyttet holdet. Det er Emil Håkansson, der har spillet i Køge og Roskilde, inden at destinationen hed Greve. Det er blevet til træningskamp, mens det første mål lader vente på sig.

»Emil kommer til os fra Sjællandsserie-fodbold. Han er en spiller, der allerede som meget ung begyndte at spille seniorfodbold. Som spiller kan han både være en spilstation imellem modstanderens kæder, men også være ham der kommer først på indlæggene i feltet«.

»I træningskampene indtil videre har han vist meget lovende takter især når det kommer til at sætte angreb op og spille sine holdkammerater gode«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.