Rasmus Hesselberg Thomsen, Anders Vibe Kjøller og Christian Wibe Jespersen kom alle på måltavlen for Greve, da holdet torsdag den 28. marts 2023 vandt 3-0 over AB Tårnby på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til de 11 startende mod Næstved II, idet Christian Ishøi og Joakim Nannberg Schousboe var med fra start på bekostning af Jonathan Brockmann Villadsen og Emil Håkansson.

Hjemmeholdet fik en drømmestart og allerede efter seks minutters spil blafrede nettet bag AB Tårnbys sidste skanse. Christian Ishøi fik prikket bolden videre til Rasmus Hesselberg Thomsen, der scorede for anden kamp i træk. 1-0 til Greve.

Bare fire minutter senere kom måltavlen atter på arbejde. Nicolai Diaz fandt Anders Vibe Kjøller og han svigtede ikke sine holdkammerater. 2-0 til hjemmeholdet, hvor Thomas Kullenberg Olsen ikke havde meget at lave i den anden ende af banen.

INDSKIFTNING GAV SCORING

Anton Moestrup Rasmussen foretog kampens første udskiftning efter 70 minutter. Det blev en dobbeltudskiftning, da Joakim Nannberg Schousboe og Simon Budolph Olsen ikke fik mere spilletid. De blev afløst af Nadeem Al Shemary og Emil Håkansson.

Forsvarsspilleren Christian Wibe Jespersen kom på grønsværen med ti minutter tilbage af kampen på bekostning af Nicolai Diaz, mens Christian Ishøi gav plads til Frederik Antonsen. Christian Wibe Jespersen havde kun være på banen i ni minutter, da han scorede til 3-0.