Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen dagen derpå efter skærtorsdags sikre 3-0-sejr over AB Tårnby på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Det var Rasmus Hesselberg Thomsen, Anders Vibe Kjøller og Christian Wibe Jespersen, der stod for Greves tre mål. Sejren betød, at holdet nu ligger på syvendeplads i Danmarksseriens Pulje 1, inden grundspillets sidste to kampe.

»Det var en gennemført præstation i går. Allerede efter 10 minutter var vi foran med 2-0 efter flotte angreb og ramte stolpen efter 15 minutter endnu en gang efter godt opspil«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Foran 2-0 gik vi et gear ned og holdte bolden i egne rækker over lange perioder. Vi var til sidst i kampen kyniske ved 3-0-målet og der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet af kampen«, vurderer cheftræneren med kampen på behørig afstand.

»En rigtig god præstation, som bekræfter at sejren over Næstved (II – red.) ikke bare var et “one hit wonder”. Nu har vi Tårnby FF og Brønshøj tilbage i grundspillet. Vi skal endnu højere op i gear for at få point mod de to hold«.

»Indtil da kan vi glæde os over en trup med masser af selvtillid og hvor mange spillere rammer formen samtidigt«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.