Efter sejre i de to første kampe i foråret blev “stimen” stoppet anden påskedag for Greve, da holdet mandag den 1. april 2024 tabte 0-2 til Tårnby FF på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til de 11 startende mod AB Tårnby. Emil Håkansson og Jonathan Brockmann Villadsen var med på bekostning af Joakim Nannberg Schousboe og Victor Lundt Balling.

Det lignede en halvleg uden scoring efter de første 45 minutter, men gæsterne ville det anderledes. I første halvlegs overtid kunne Jakob Skovgaard Larsen ekspedere læderet i nettet på Peter Hjulmands forarbejde. 0-1 til Tårnby FF.

Hjemmeholdet brugte pausen på at foretage en enkelt udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Emil Håkansson, og det betød, at Joachim Nannberg Schousboe kom på grønsværen til de sidste 45 minutter.

STRAFFE LUKKEDE KAMPEN

Efter lidt over kvarters spil af anden halvleg forlod Oliver Skjold Larsen banen og det gav plads til Jonas Helleberg Madsen, der måtte indkaldes i “11. time” i stedet for en sygdomsramt Frederik Antonsen.

Små ti minutter senere foretog Greve deres tredje udskiftning. Simon Budolph Olsen forlod grønsværen og det gav plads til Nadeem Al Shemary, der bare nåede et enkelt minut på banen, inden han indkasserede et gult kort.

Det blev til de sidste fem minutter for Christian Wibe Jespersen, da han afløse Nicolai Diaz. Sidstnævnte havde kort før udskiftningen modtaget Greves anden og sidste advarsel i kampen, der på ingen måde var slut.

I overtiden fik Tårnby FF straffespark og det udnyttede indskiftede Ali Jennane. Han skød kuglen ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. 0-2 til Tårnby FF, som også blev kampens resultat.