For anden kamp i træk måtte Greve forlade banen uden scoring, da holdet lørdag den 6. april 2024 tabte 2-0 til Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark. Greve sluttede dermed på ottendepladsen i grundspillet.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget to ændringer i forhold til starteleveren mod Tårnby FF. Emil Håkansson og Oliver Skjold Larsen blev afløst af Anders Hunsballe og Joakim Nannberg Schousboe.

Det blev Brønshøj, der scorede første halvlegs enlige mål, da Nicholas Marfeldt tæt på mål kunne sparke læderet i kassen til 1-0 til hjemmeholdet. En halvleg, hvor Greve har flere chancer uden at de blev omsat til mål.

I pausen var der ikke mere spilletid til Simon Budolph Olsen. I stedet kom Jonas Helleberg Madsen på banen fra anden halvlegs start. Hans kamp nummer 111 i den blå Greve-trøje siden debuten i august 2018.

SCORING TIL SLUT

Midtvejs i anden halvleg foretog gæsterne en dobbeltudskiftning. Der var ikke mere spilletid til Joakim Nannberg Schousboe og Rasmus Hesselberg Thomsen, og betød, at Emil Håkansson og Christian Wibe Jespersen kom på banen i stedet for.

Det blev til lidt over et kvarter på banen for Oliver Skjold Larsen, da han afløste Anders Vibe Kjøller. Greve fik dog ikke nettet til at blafre i Tingbjerg, hvor hjemmeholdet i stedet kunne fordoble målscoren til slut.

Brønshøj Mican Atici kunne lukke og slukke med sin scoring til 2-0 i kampens overtid, da Thomas Kullenberg Olsen blev passeret i Greve-målet. Sidstnævnte stod en fin kamp i Greves mål, men kunne ikke forhindre scoringerne.