Anders Vibe Kjøller har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort i kampen mod Brønshøj. Midtbanespilleren misser dermed kampen, lørdag den 13. april 2024, hvor Greve møder Ringsted på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greve må undvære midtbanespilleren Anders Vibe Kjøller, når holdet lørdag den 13. april 2024 møder Ringsted på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Med kick-off klokken 14.00. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod Brønshøj.

Med det gule kort har Anders Vibe Kjøller sammenlagt 22 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.