Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 4-2-sejren over Ringsted. En kamp, hvor Jonas Helleberg Madsen, Joakim Nannberg Schousboe og Simon Budolph Olsen alle kom på måltavlen.

Jonas Helleberg Madsen scorede to gange i første halvleg, hvor også Joakim Nannberg Schousboe fik nettet for Greve. I anden halvleg fik Simon Budolph Olsen også læderet i netmaskerne for hjemmeholdet, der nu ligger nummer tre i kvalifikationsspillet.

»Det var en pudsig kamp i går. De første 20 minutter kan vi ikke få noget som helst til at hænge sammen og vi var heldige med at Ringsted ikke er mere skarpe«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi serverede dem to-tre kæmpe foræringer som de heldigvis ikke udnyttede. At vi gik til pause foran 3-0 skyldes individuel klasse, og at holdet formåede at steppe op i koncentration og intensitet i duelspillet«, fortsætter cheftræneren.

»”Mini” (Jonas Helleberg Madsen – red.) leverede to perler af et mål og “Jokke” (Joakim Nannberg Schousboe – red.) knoklede sig til 3-0 i overtiden. Det er sjældent man er foran 3-0 til pause, hvor snakken blev brugt på en opsang omkring at det ikke var godt nok«.

»Skør som kampen var, var “Diaz” (Nicolai Diaz – red.) allerede fri igennem i anden halvleg efter små 15 sekunder, men vi fik ikke lukket kampen der«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen, der gerne havde set kampen lukket med små 20 minutter igen.

»Da “Ishøi” (Christian Ishøi – red.) og “Johnny” (Simon Budolph Olsen – red.) tryllede sig igennem højre side og “Johnny” knastørt bragte os på 4-0, så regnede vi med at den var lukket og slukket«, udtaler Greves cheftræner, men der var mere tilbage i kampen.

»Vi brugte en del energi på at håndtere den tumult der flere gange opstod på banen og som efter vores smag begge hold var lige gode om. Et frispark og et hjørnespark ændrede stillingen til 4-2, men kampen løb ud i sandet i overtiden, der forløb uden dramatik«.

»Et dejligt resultat, en mærkelig kamp og nogle hamrende flotte mål.«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem til kommende søndags udekamp mod LSF på Smørum Idrætscenter. En kamp, der har kick-off klokken 16.00.