Joakim Nannberg Schousboe scorede Greves to mål heraf et par straffespark, mens Thomas Kullenberg Olsen så rødt, da holdet søndag den 21. april 2024 spillede 2-2 mod LSF på Smørum Idrætscenter.

Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til 4-2-sejren over Ringsted i sidste uge. Mathias Johansson var med fra kampens start på bekostning af Anders Hunsballe, der slet ikke var i truppen til søndagens kamp.

Greve hentede Joakim Nannberg Schousboe i vinters og han har været en god gevinst for klubben. Efter 21 minutter scorede han kampens første mål, da Nicolaj Bjerregaard blev passeret i hjemmeholdets mål. 0-1 til Greve.

Efter en halv times spil blev gæsterne reduceret til 10 mand, da Thomas Kullenberg Olsen så direkte rødt. Det skete efter en nødbremse, og det betød, at Greve måtte give debut til Morten Kullenberg i målet, da han afløste Jonas Helleberg Madsen.

Med et par minutter tilbage af første halvleg blev der begået straffespark mod Nicolaj Diaz. Joakim Nannberg Schoueboe blev sat til at eksekvere og han svigtede ikke. 0-2 til Greve, og det blev halvlegen sidste scoring.

VENDTE TIL SLUT I KAMPEN

Fra anden halvlegs start var Victor Lundt Balling kommet på banen i stedet for Christian Ishøi, og midtvejs i halvlegen var der heller ikke mere spilletid til Nicolai Diaz. Han blev afløst af Rasmus Hesselberg Thomsen.

Greve foretog yderligere to udskiftninger med et lille kvarter tilbage af kampen. Christian Wibe Jespersen og Christian Buch Larsson kom på grønsværen på bekostning af Nadeem Al Shemary og Joakim Nannberg Schousboe.

Det lignede tre point mod slutningen af kampen, men hjemmeholdet ville det anderledes. Først fik Jacob Søberg reduceret til 1-2, og i anden halvlegs overtid sikrede Benjamin Lyng det ene point til LSF med sin scoring til 2-2.