Jonas Helleberg Madsen, Nicolai Diaz og Anders Hunsballe kom alle på måltavlen, da Greve lørdag den 27. april 2024 vandt 3-2 over VB 1968 efter 0-2 ved pausen på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer i forhold til kampen mod LSF. Morten Kullenberg, Rasmus Hesselberg Thomsen og Victor Lundt Balling var med fra start på bekostning af Thomas Kullenberg Olsen, Simon Budolph Olsen og Magnus Koch Nielsen.

Det var gæsterne, der kunne tage føringen efter 31 minutters spil, da Daniel Gharabaghi Stückler scorede. 0-1 til VB 1968, der også fik scorede yderligere inden pausen, da Elias Amrani nettede på et flot langskud.

Greve benyttede pausen til at foretage to udskiftninger. Der var ikke mere spilletid til Rasmus Hesselberg Thomsen og Nadeem Al Shemary, og det gav i stedet plads på grønsværen til Anders Hunsballe og Simon Boe Nielsen.

VENDTE KAMPEN EFTER PAUSEN

Anden halvleg var blot to minutter gammel, da Greve fik reduceret. Efter en dribletur passerede Jonas Helleberg Madsens afslutning Yousuf Butt i VB 1968-målet, og det var starten på nogle gyldne minutter for hjemmeholdet.

Der kom balance i regnskabet tre minutter senere, da Nicolai Diaz med sin 12. scoring i Greve-trøjen fik udlignet til 2-2, inden at indskiftede Anders Hunsballe fik scoret til 3-2 efter en times spil for Greve.

Simon Budolph Olsen kom på banen få minutter senere, da han afløste Jonas Helleberg Madsen. Der blev desuden også til lidt over ti minutter på banen for Christian Wibe Jespersen, da han kom ind i stedet for Nicolai Diaz.

Det blev ikke til yderligere scoring i kampen, hvor VB 1968 blev reduceret til 10 mand med ti minutter tilbage af kampen efter det andet gule kort til Arif Asif. Sejren til Greve betød samtidig avancement til tredjepladsen i kvalifikationsspillet.