Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 3-2-sejren over VB 1968. En kamp, hvor Jonas Helleberg Madsen, Nicolai Diaz og Anders Hunsballe alle scorede for Greve.

Ved pausen var Greve bagud 0-2, men i anden halvleg fik holdet vendt kampen til deres fordel. Anders Hunsballe scorede sejrsmålet for hjemmeholdet, og det var andet mål i indeværende sæson for midtbanespilleren.

»Vi har nu flere gange her i foråret vist at drengene har evne til at gå et gear op, når det er nødvendigt. Og det var nødvendigt i lørdags, fordi første halvleg var rædsom«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi spillede for langsomt, med for mange tekniske fejl og tabte afgørende andenbolde. Indenfor de første 15 minutter af anden halvleg havde vi vendt kampen og lavet tre mål. Hatten af for den ro og fokus drengene har i sig, når vi skal forbedre vores præstation«.

»Det er yderst sjældent jeg fremhæver enkelte spillere, men jeg vil gøre en undtagelse med denne kamp. Anders Hunsballe kom ind fra anden halvlegs start og var en af hovedarkitekterne bag vores comeback«, siger Anton Moestrup Rasmussen.

»Han vandt alle dueller centralt i banen, laver et mål og fik også en assist med. Simpelthen imponerende af den “gamle ræv”«, sammenfatter Greves cheftræner om Greves foreløbige enlige landsholdsspiller med en enkelt kamp på CV’et.

»Syv point i de første tre kampe af nedrykningsspillet er absolut godkendt også taget i mente, at vi spiller næsten 70 minutter undertal i den uafgjorte kamp mod LSF. Vi fik scoret mange mål og seværdige af slagsen«.

»Jeg kan varmt anbefale at se Jonas “Mini”s (Helleberg Madsen – red.) mål fra i lørdags et par gange igen. Imponerende dribletur«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem til kommende lørdags udekamp mod Slagelse.