Rasmus Hesselberg Thomsen scorede to gange, mens Jonas Helleberg Madsen og Nicolai Diaz også kom på måltavlen for Greve, da holdet lørdag den 4. maj 2024 vandt 2-4 over Slagelse efter 1-0 ved pausen på Slagelse Stadion.

Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget hele fire ændringer i forhold til kampen mod VB 1968. Anders Hunsballe, Simon Budolph Olsen, Oliver Jacobsen og Simon Boe Nielsen var alle med fra start for gæsterne, der blot havde tre markspillere på bænken.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land i første halvleg. Martin Ahlgren kunne ti minutter før pausen ekspedere læderen i kassen bag Morten Kullenberg i Greve-målet efter assist fra Mikkel Stahlhut. 1-0 til Slagelse.

Greve måtte allerede foretage deres første udskiftning fem minutter senere, da Anders Hunsballe måtte forlade banen med det, der senere viste sig at være et brækket skinneben. Rasmus Hesselberg Thomsen kom ind i stedet for midtbanespilleren.

GOD GREVE-AFSLUTNING

Fra anden halvlegs start var der heller ikke mere spilletid for Nadeem Al Shemary. Det betød, at Christian Wibe Jespersen kom på banen til sin 18. kamp i Greve-trøjen, og det blev starten på en god halvleg for Greve.

Med 22 minutter tilbage af kampen fik Jonas Helleberg Madsen bragte balance i regnskabet med sin scoring til 1-1, og bare to minutter senere kom Rasmus Hesselberg Thomsen også på tavlen, da han scorede til 1-2. Der var dog mere tilbage i gæsterne.

Greve foretog deres tredje og sidste udskiftning, da der resterede ti minutter af kampen. Jonas Helleberg Madsen fik ikke mere spilletid, og det gjorde, at Emil Håkansson fik de sidste håndfulde minutter på grønsværen.

I kampens sidste minut fik Greve tilkendt et straffespark, som var begået mod Nicolai Diaz og her scorede Rasmus Hesselberg Thomsen til 2-3. Samme Nicolai Diaz lukkede og slukkede i kampens overtid til kampens resultat, 2-4.