Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-4-sejren over Slagelse. Det blev en kamp, hvor der både var plusser og minusser for Greve-træneren.

På plussiden stod Rasmus Hesselberg Thomsen for to mål, mens Jonas Hellebjerg Madsen og Nicolai Diaz også kom på scoringstavlen. Desværre for Greve måtte Anders Hunsballe udgå med det, der skulle vise sig at være et brækket skinneben.

»Først og fremmest god bedring til Huns (Anders Hunsballe – red.) med det brækkede skinneben. Han skal nok komme stærkt tilbage«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik og ser tilbage på kampen.

»Ligesom så ofte i foråret leverede drengene et comeback. Vi har en tendens til at være særdeles farlige i anden halvlege og i går var ingen undtagelse. Nogle, igen, fremragende mål, hvor det var meget positivt at se “Ralle” scorede to efter en periode med en hæl, der drillede«.

»Vi måtte omrokere en del, hvor vi især i midterforsvaret var ramte af skader. Det kunne man dog ikke se, idet Balling (Victor Lundt Balling – red.) spillede sin måske bedste kamp for Greve og startdebutanten Oliver Jacobsen (18 år – red.), gik ind og spiller som om det var DS-kamp nummer 150«.

»Det er det vi kan i Greve. Vi kan altid hive en “op ad hatten” og vi nyder gang på gang godt af det arbejde, der bliver lavet i klubbens ungdomsafdeling. Jeg kan godt afsløre, at der er flere spændende navne på vej«, fortæller Anton Moestrup Rasmussen.

»Apropos ungdom, så løftede vi også på hatten af Johnny (Simon Budolph Olsen – red.), der som kun 18 årig var anfører for Greve fra start af en DS-kamp. Det er et sjældent syn i voksenfodbold med så ung en anfører, men han levede fuldkommen op til ansvaret og spillede en flot kamp«.

»I en rodet og hektisk kamp, som i går, var det fedt at se at holdet har det killerinstinkt, der skal til når kampene skal afgøres. 10 point i de første 4 kampe af “kval-spillet” er godkendt«, afrunder Greves cheftræner.