Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter gårsdagens 4-5-nederlag til B 1908. Det var en kamp, hvor Greve førte 4-2 efter de første 45 minutter.

Rasmus Hesselberg Thomsen, Jonas Helleberg Madsen, Simon Boe Nielsen og Simon Budolph Olsen stod for målene til Greve, inden pausen, men i anden halvleg fik hjemmeholdet ikke nettet til at blafre.

»Det var den skøreste kamp jeg har været med til. At en kamp med voksne mennesker kan stå 4-2 efter 20 minutter er jo helt utroligt«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik og ser tilbage på kampen.

»Vi fortjente ikke at vinde, når vi ikke kunne forsvare os bedre end vi gør. Vores fire meget flotte mål skyggede over at vi var pivringe på dagen både i første og især anden halvleg«, fortsætter Greves cheftræner.

»Vi vidste hvad B 1908 kom med. Det var simple midler de benyttede sig af, men de var meget dygtige til deres standarder, lange bolde og duelspil. Fuldt fortjent set over 90 minutter, at de vandt«.

»At vi indkasserede 4-5 målet i det 95. minut på et hjørnespark gjorde det her nederlag mere smerteligt«, fortæller Anton Moestrup Rasmussen, der trods alt er tilfreds med foråret, som helhed.

»Vi har spillet et godkendt forår indtil videre, hvor vi lige pludseligt, i modsætning til efteråret, kan score mål så let som ingenting, fordi mange af vores offensive kræfter enten har udviklet deres spil henover vinteren eller har ramt formen på rette tidspunkt«.

»Vi betaler en pris nu, som er at vi er blevet sløset defensivt og det skal der skal strammes op på nu«, afrunder Greves cheftræner, der nu kan se frem til næste lørdags kamp mod Ringsted på Ringsted Stadion. Med kick-off klokken 12.00.