Greve måtte forlade banen uden point på kontoen, mens Victor Lundt Balling så rødt, da holdet lørdag den 18. maj 2024 tabte 3-0 til Ringsted efter 1-0 ved pausen på Ringsted Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på en enkelt plads i forhold til 4-5-nederlag til B 1908 på Greve Stadion forleden. Morten Kullenberg afløste broderen Thomas Kullenberg Olsen i Greves mål.

Allerede med ti minutter tilbage af første halvleg måtte gæsterne foretage deres første udskiftning i kampen. Joakim Nannberg Schousboe fik de sidste 55 minutter på grønsværen på bekostning af Jonas Helleberg Madsen.

Hjemmeholdet kunne gå til pausen med en 1-0-føring i bagagen. Føringsmålet kom med fem minutter tilbage af første halvleg, hvor Anders Heinz fandt Simon Heinz Mortensen, som ekspederede læderet i nettet.

RØDT KORT I ANDEN HALVLEG

Små tyve minutter efter pausen foretog Greve deres anden udskiftning i kampen. Der var ikke mere spilletid for Oliver Skjold Larsen, og det betød, at Mathias Johansson kom på banen. Sidstnævnte kunne otte minutter senere se Victor Lundt Balling få rødt.

Der var hjemmeholdet, der kunne øge føringen med lidt over et kvarter tilbage af kampen. Mads Christiansen blev noteret for scoringen, som Lasse Green stod for assisten for. 2-0 og der var mere tilbage i Ringsted.

Yderligere Tre spillere kom på banen for Greve. Christian Ishøi, Christian Wibe Jespersen og Nicolai Diaz forlod banen og gav plads til Frederik Antonsen, Nadeem Al Shemary og Mathias Vingaard. For sidstnævnte var der tale om debut for Greve.

Syv minuter før tid kunne Ringsted lukke og slukke kampen. Det blev med Mikkel P. Green i oplæggeren rolle, og Johannes Larsen kunne ekspedere kuglen ind bag gæsternes sidste skanse Morten Kullenberg i Greve-målet. 3-0 til Ringsted, kampens resultat.