Greve måtte for tredje kamp i træk forlade banen uden point på kontoen, da holdet lørdag den 25. maj 2024 tabte 0-3 til LSF efter 0-1 ved pausen på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på tre pladser i forhold til Ringsted-kampen. Thomas Kullenberg Olsen var tilbage i Greve-målet, mens Joakim Nannberg Schousboe og Oliver Jacobsen også var med fra start.

Gæsterne kom tidligt foran i kampen. Det var Jacob Søberg, der kunne ekspedere bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. Et mål, der senere skulle vise sig at blive det eneste, inden at spillerne gik til pause.

Hjemmeholdet brugte pausen på at udskifte 50-kamps-jubilaren Simon Budolph Olsen, der fik gult med syv minutter tilbage af første halvleg. I stedet kom Mathias Johansson på grønsværen fra anden halvlegs start.

YDERLIGERE TO LSF-MÅL I ANDEN HALVLEG

LSF fik fordoblet målscoringen 12 minutter efter pausen. Det var Chauki Ghailani, der kunne lade sig hylde af holdkammeraterne efter scoringen, og det var også mere tilbage i gæsterne, inden dommerens sidste fløjt.

I halvlegens sidste minut kunne indskiftede Lucas Noah Boren lukke og slukke med sin scoring til 0-3 for LSF. Han havde fået det sidste kvarter på banen på bekostning af 0-2-målscoreren Chauki Ghailani.

Med nederlaget ligger Greve nu på sjettepladsen i kvalifikationsspillet i Danmarksserien med 29 point. Der er dog kun to point op til Ringsted på tredjepladsen, inden næste kamp på fredag, hvor Greve møder VB 1968 på udebane.