På en scoring i første halvleg trak Herlev det længste strå i 4. kvalifikationsrunde forud for Oddset Pokalen, da Greve tirsdag den 28. maj 2024 tabte 0-1. Holdet er dermed ude af pokalturneringen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde sparet på nogle af spillerne, mens U/19-spilleren Oliver Jacobsen atter var med fra kampens start, hvor Nicolai Diaz bar anførerbindet for hjemmeholdet.

Kampens enlige scoring faldt efter 38 minutter, hvor Magnus Bjørn Blixt fandt Frederik Oliver Jørgensen og sidstnævnte svigtede ikke. Angriberen ekspederede bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet.

Fire minutter senere fik Victor Lundt Balling et gult kort, og det betød 10 minutter uden for grønsværen. Det samme var også tilfældet for Christian Ishøj et godt stykke inde i anden halvleg, mens gæsterne fik to advarsler i første halvleg og et gult kort efter pausen.

Greve gav debut til U/19-spilleren Emil Larsen, da han afløste Emil Håkansson i pausen. Endnu en U/19-spiller fik også spilletid for hjemmeholdet. Malte Jakob Noach, der kom på banen efter 62 minutter på bekostning af Jonathan Nygaard.