Nicolai Diaz scorede to gange, mens Simon Boe Nielsen, Rasmus Hesselberg Thomsen og Christian Ishøi også kom på måltavlen, da Greve lørdag den 8. juni 2024 vandt 5-2 over Slagelse efter 2-0 ved pausen på Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til VB 1968-kampen. Christian Wibe Jespersen og Victor Lundt Balling var med fra start på bekostning af Joakim Nannberg Schousboe og Oliver Jacobsen.

Det var hjemmeholdet, der indledte målfesten med en drømmestart. Efter blot to minutters spil kunne Simon Bo Nielsen score kampens første mål, da han eksperede bolden ind bag Mads Persson i Slagelse-målet. 1-0 til Greve.

Et par minutter før pausen ville Nicolai Diaz også være med. Han nettede til 2-0, som også var stillingen ved pausen, hvor gæsterne foretog en tredobbelt udskiftning, mens Greve startede med samme 11 på banen fra anden halvlegs start.

MÅLRIG ANDEN HALVLEG

Syv minuter efter pausen kom Rasmus Hesselberg Thomsen også på tavlen. Det var angriberens syvende mål i foråret for Greve, og han er dermed topscorer for holdet. Hjemmeholdet havde dog mere at byde på.

Christian Ishøi blev dobbelt målscorer, da han nettede til 4-0 efter lidt over et kvarters spil af anden halvleg, men den stilling holdt kun 12 minutter, inden at Slagelse fik reduceret. Først Mikkel Stahlhult til 4-1, mens Malthe Laursen scorede til 4-2.

Sent i dommerens tillægstid blev det til endnu en scoring fra Greve. For anden gang i kampen kom Nicolai Diaz på tavlen med scoringen til 5-2. Det blev ikke til yderligere scoring, og Greve avancerede dermed til fjerdepladsen i kvalifikationsspillet.