Magnus Kock Nielsen scorede Greves mål, da holdet lørdag 10. august 2024 spillede 1-1 mod Nykøbing FC II i sæsonåbneren på Nykøbing FCs anlæg. Gæsterne gav debut til tre spillere.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde to debutanter med fra starten af kampen. Målmanden Jeremi Campagnolo samt midtbanespilleren Jonas Milner Rosfeldt. Samtidig var det kamp nummer 100 for Jonathan Brockmann Villadsen.

Det lignede en første halvleg uden mål, men ét minut før pausen kom gæsterne på vinderkurs. Et hjørnespark fra Anders Vibe Kjøller havnede hos Magnus Kock Nielsen, og han fik ekspederet læderet ind på Jeppe Rasmussen i Nykøbing FC II-målet.

I pausen foretog kampens første udskiftning. Der var ikke mere spilletid til Oliver Jacobsen, og det gav plads til Cornelius Emil Thrysøe Pedersen. Sidstnævnte fik dog kun 10 minutter på grønsværen, inden at han blev udskiftet igen.

BALANCE I REGNSKABET

Det var Christian Wibe Jespersen, der afløste en skadet Cornelius Emil Thrysøe Pedersen. Førstnævnte havde kun være på banen i små otte minutter, inden at Nykøbing FC II fik bragt balance i regnskabet med scoringen fra Rasmus Berner.

Greve forsøgte med endnu en udskiftning. Joakim Nannberg Schousboe kom på banen med lidt over 20 minutter igen på bekostning af Christian Ishøi, men hverken han eller holdkammeraterne fik nettet til at blafre yderligere.