Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter gårsdagens træning for at høre hans kommentar til kampen i lørdags mod Allerød og samtidig ser cheftræneren frem mod lørdagens kamp mod Gørslev.

Det blev til en 0-1-sejr over Allerød i lørdags i Allerød Idrætspark. Målet blev sat ind allerede efter ni minutters spil, da Joakim Nannberg Schousboe ekspederede et frispark direkte i kassen uden chance for hjemmeholdets målmand.

»Op mod Allerød-kampen arbejdede vi målrettet på en række taktiske tiltag i spillet med bolden, som skulle gøre os mere boldbesiddende«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med Allerød-kampen på behørig afstand.

»Vi har her i starten af sæsonen set et solidt defensivt fundament, som vi har brugt rigtig meget energi på at opbygge i opstarten til sæsonen, men en mindre god evne til at sætte spillet langs jorden og være boldbesiddende i længere perioder ad gangen«.

»Imod Allerød, især i første halvleg, var vores udtryk i spillet med bolden væsentligt forbedret om end vi stadig mangler at skabe flere mål på baggrund af spil overtaget. Det var overordnet set en god præstation på en udebane vi har aldrig har vundet på før«.

I morgen venter Gørslev, der inden kampen ligger på en ottendeplads i rækken.

»Nu venter i weekenden er meget svær kamp mod Gørslev, som har fået vind i sejlene efter en dårlig start på sæsonen. Mod deres intense pres bliver det spændende at se om vi kan holde fast i vores mere boldbesiddende udtryk som vi så mod Allerød«, siger træneren.

»Vi har dags dato kun to skader i Diaz og Balling. Det er væsentligt færre skader end vi er vandt til at skulle håndtere midt i en sæson og dette falder tilbage på vores spanske/baskiske fys/recovery coach Inigo, som laver et stort stykke arbejde omkring styringen af den enkelte spillers belastning«, slutter Anton Moestrup Rasmussen.